• English (United Kingdom)
  • Nederlands (Nederland)
Proefgoed Winetasting & Champagnetasting, Wine Course, Winesales & Advice Amsterdam Bart Ooijevaar 0031-623383096 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Goed proeven
Wijn en eten: een feest voor de zintuigen. Bij Proefgoed leer ik je hoe je die zintuigen op scherp zet. Want goed proeven is genieten van het leven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen goed kan proeven. Het enige wat je nodig hebt is een beetje kennis en veel aandacht. Daarmee wordt goede wijn drinken en lekker eten een intense belevenis.

In 2007 ben ik begonnen met het organiseren van wijnproeverijen en culinaire evenementen. Liefde voor wijn en eten en passie en aandacht voor kwaliteit en een goede sfeer staan hierin centraal. Als vinoloog van de wijnacademie, fanatiek blindproever en amateurkok wil ik zoveel mogelijk mensen het genot van mooie wijnen en lekker eten laten ervaren.

Tijdens mijn proeverijen leer je hoe met je met aandacht proeft. Hoe je stapsgewijs een wijn ontdekt en ervaart hoe en waarom de volgende slok de smaak verandert. Ik laat je ontdekken welke wijnen en gerechten perfect met elkaar combineren. Dat doe ik in een ontspannen sfeer, door mijn kennis en passie voor wijn en eten met mijn gasten te delen. 


Wat heeft Proefgoed te bieden?

-Wijnproeverijen met verschillende thema's, op sfeervolle locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Een proeverij op eigen locatie is uiteraard ook mogelijk.

-Arrangementen met Wijn & Spijs

-Culinaire evenementen met kookworkshopsof culinaire workshops

-De Cadeaubon Wijnproeven voor 1 of 2 personen

-Webshop met door Proefgoed geselecteerde bijzondere wijnen

-Amsterdam Wine Club

-De Mobiele Wijnbar

Proefgoed biedt maatwerk voor groepen van 8 tot 1000 personen. Neem voor meer informatie over uw wijnproeverij of culinaire evenement contact op via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of (06) 2338 3096.