Frankrijk

Frankrijk
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 Breton Bourgeuil Les Galichets
Boerse wijnen zijn robuust, onbeschaafd en misschien een beetje rauw. De Bourgeuil van Breton is daar in ieder geval een voorbeeld van. Cabernet Franc ligt aan de basis van deze wijn uit het westen..
€ 19,95
Excl. BTW: € 16,49
Aantal:
 Petit Fuie Saint-Émilion Grand Cru
Saint-Émilion is een prachtig 13e-eeuws dorpje, wereldberoemd door wijn. Als onderdeel van de Bordeaux blijft Saint-Émilion een fenomeen vanwege de hoge kwaliteit van haar wijnen. Dat geldt, mede d..
€ 24,95
Excl. BTW: € 20,62
Aantal:
 Péré Vergé Montviel Pomerol
Pomerol vind je aan de rechterzijde van de Bordeaux. De merlot is degene die zich hier het allerbeste thuis voelt. Deze druif is ook de belangrijkste druif voor PĂ©trus, de topwijn van deze streek. ..
€ 41,50
Excl. BTW: € 34,30
Aantal:
Castelnau Viognier
Viognier is de naam van een wijndruif. Klinkt al verleidelijk voordat je hem hebt ingeschonken. Deze druif brengt wijnen voort van grote naam in de Noordelijke RhĂ´ne, zoals in de beroemde wijngaard..
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,20
Aantal:
Chablis Pommier
' I love Chablis but I hate chardonnay'… Altijd, maar dan ook altijd, is Chablis is gemaakt van… jawel, Chardonnay. Het staat niet op de fles, omdat de Fransen willen dat je de streek proeft. En in..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Aantal:
Champagne Christophe Mignon Brut Nature
Van welke drie druiven mag je Champagne maken? Chardonnay, Pinot Noir en ....Pinot Meunier. Vreemd genoeg vind je de laatste nooit op zichzelf. Er zijn bij ons geen rode of witte wijnen bekend van ..
€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Aantal:
Champagne de Venoge Blanc de Blancs Millésimé
Soms bestellen mensen een witte wijn van druif blanc de blancs. Bijzonder? Heel bijzonder, want deze druif bestaat namelijk niet. Blanc de blancs is een bepaald soort Champagne. In de naam van deze..
€ 58,95
Excl. BTW: € 48,72
Aantal:
Champagne de Venoge Cordon Blue Brut
De wat kleinere, onbekende huizen leveren in de Champagne-streek vaak hele lekkere Champagne. Deze wereldberoemde feestwijn is voor veel mensen een bijzondere en ook prijzige aankoop. Drie druiven ..
€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Aantal:
Champagne Dosnon & Lepage Recolte Noir
Nieuwe Champagne-huizen vind je niet zoveel. Als je besluit om Champagne te gaan maken, heb je twee keuzes: je koopt een Champagne-huis voor heel veel geld, of je trouwt met een lokale boerendochte..
€ 37,95
Excl. BTW: € 31,36
Aantal:
Château Pessan St Hilaire Bordeaux Superieur
Van matige Bordeaux zouden ze eigenlijk wijnalcohol moeten maken. Ook al wordt hij Superieur genoemd: er is te veel Bordeaux die echt niet voldoet aan de hoge verwachtingen van de topnamen uit deze..
€ 10,50
Excl. BTW: € 8,68
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Aantal:
Clos Bellane Les Echalas Valréas
Waarom nummert een wijnproducent zijn flessen? Meestal doet hij dat om aan te geven dat het hier een bijzondere wijn betreft. Clos Bellane... uit de gemeente Valréas. Aangevuld met een aparte naams..
€ 23,95
Excl. BTW: € 19,79
Aantal:
Collection Plaimont Pacherenc du Vic-Bilh
Deze dessertwijn komt uit het zuidwesten van Frankrijk. Tussen Bordeaux en de Pyreneeën vind je daar een aantal interessante kleine wijngebieden, waaronder Pacherenc du Vic-Bilh. Hier worden met na..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Aantal:
Domaine des Souterrains Touraine Sauvignon Blanc
De geur van gras en friszure appels komt je tegemoet als je deze fles van de kurk verlost. De kleur van de wijn sluit goed aan bij de zijn knisperende groene smaak. Hoe warmer het buiten is, hoe be..
€ 10,50
Excl. BTW: € 8,68
Aantal:
Domaine Larue Saint-Aubin 1e Cru Les Combes
De titel is een mondvol voor deze mondvullende wijn van 100% Chardonnay. Neem hem in je mond en proef. EĂ©n keer is niet genoeg, vanwege de meerdere smaken die er te ontdekken zijn. Deze Saint-..
€ 25,95
Excl. BTW: € 21,45
Aantal:
Domaine Larue Saint-Aubin 1e Cru Sur le Sentier du Clou
In het midden van de Bourgogne vind je het kleine dorpje Saint-Aubin. In deze streek is Pinot Noir de belangrijkste blauwe druif. Pinot Noir is gevoelig voor ziektes en houdt ook niet van een te ho..
€ 25,95
Excl. BTW: € 21,45
Aantal:
Proefgoed Wijnen © 2012