Mousserend

Mousserend
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Agusti Torello Mata Reserva CAVA 2009
Cava wordt het meest gemaakt in de Penedès, het wijngebied dat boven Barcelona ligt. Als producent kun je kiezen uit diverse druiven. Agusti Torello koos voor zijn cava de Spaanse druiven Xarel lo,..
€ 18,95
Excl. BTW: € 15,66
Aantal:
Champagne Christophe Mignon Brut Nature
Van welke drie druiven mag je Champagne maken? Chardonnay, Pinot Noir en ....Pinot Meunier. Vreemd genoeg vind je de laatste nooit op zichzelf. Er zijn bij ons geen rode of witte wijnen bekend van ..
€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Aantal:
Champagne de Venoge Blanc de Blancs Millésimé
Soms bestellen mensen een witte wijn van druif blanc de blancs. Bijzonder? Heel bijzonder, want deze druif bestaat namelijk niet. Blanc de blancs is een bepaald soort Champagne. In de naam van deze..
€ 58,95
Excl. BTW: € 48,72
Aantal:
Champagne de Venoge Cordon Blue Brut
De wat kleinere, onbekende huizen leveren in de Champagne-streek vaak hele lekkere Champagne. Deze wereldberoemde feestwijn is voor veel mensen een bijzondere en ook prijzige aankoop. Drie druiven ..
€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Aantal:
Champagne Dosnon & Lepage Recolte Noir
Nieuwe Champagne-huizen vind je niet zoveel. Als je besluit om Champagne te gaan maken, heb je twee keuzes: je koopt een Champagne-huis voor heel veel geld, of je trouwt met een lokale boerendochte..
€ 37,95
Excl. BTW: € 31,36
Aantal:
Villa Sandi Prosecco Frizzante
Prosecco hoeft van ons niet moeilijk te zijn. In een goede Prosecco vind je iets abrikoos- en perzikachtigs, geen vreemde muffe geuren. Bovendien is hij een beetje zoet met lekkere kleine belletjes..
€ 8,95
Excl. BTW: € 7,40
Aantal:
Proefgoed Wijnen © 2012