Wit

Wit
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Gaba Do Xil Godello
Deze wijn komt uit Valdeorras, een klein gebied in het noordwesten van Spanje waar het veel regent en een fris klimaat heerst. De druif Godello vind je alleen in Valdeorras. Van oude wijnstokken Go..
€ 11,95
Excl. BTW: € 9,88
Aantal:
 Wittman 100% Hugel riesling
Duitse wijn... een Moezeltje... Liebfraumilch zoet wit, en nog eens zoeter wit. Deze wijnen hebben in Nederland niet bepaald een goede naam. Met een nieuwe generatie wijnmakers is er de afgelopen j..
€ 12,95
Excl. BTW: € 10,70
Aantal:
Antica Enotria Falanghina
Nog een wijn uit het diepe zuiden van Italië. In de hak van de laars, genaamd Puglia, vind je een andere kleiner gebied dat Daunia heet. Hier wordt een witte druif verbouwd met de onbekende naam Fa..
€ 12,95
Excl. BTW: € 10,70
Aantal:
Basa
Als je niet van wijn houdt dan drink je BASA. BASA helpt je om te genieten van wijn. In de Rueda wordt deze wijn gemaakt van Verdejo en Sauvignon Blanc. Een mix van een authentieke Spaanse druif en..
€ 10,50
Excl. BTW: € 8,68
Aantal:
Bucci Verdicchio di Castelli di Jesi
Deze wijn komt uit de Marche, het midden van Italië. De druiven voor deze wijn heten Verdicchio. Dit inheemse Italiaanse ras zorgt van een hele spannende en complexe wijn. De verschillende wijngaar..
€ 18,95
Excl. BTW: € 15,66
Aantal:
Castelnau Viognier
Viognier is de naam van een wijndruif. Klinkt al verleidelijk voordat je hem hebt ingeschonken. Deze druif brengt wijnen voort van grote naam in de Noordelijke Rhône, zoals in de beroemde wijngaard..
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,20
Aantal:
Chablis Pommier
' I love Chablis but I hate chardonnay'… Altijd, maar dan ook altijd, is Chablis is gemaakt van… jawel, Chardonnay. Het staat niet op de fles, omdat de Fransen willen dat je de streek proeft. En in..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Aantal:
Clos Bellane Les Echalas Valréas
Waarom nummert een wijnproducent zijn flessen? Meestal doet hij dat om aan te geven dat het hier een bijzondere wijn betreft. Clos Bellane... uit de gemeente Valréas. Aangevuld met een aparte naams..
€ 23,95
Excl. BTW: € 19,79
Aantal:
Domaine des Souterrains Touraine Sauvignon Blanc
De geur van gras en friszure appels komt je tegemoet als je deze fles van de kurk verlost. De kleur van de wijn sluit goed aan bij de zijn knisperende groene smaak. Hoe warmer het buiten is, hoe be..
€ 10,50
Excl. BTW: € 8,68
Aantal:
Domaine Larue Saint-Aubin 1e Cru Les Combes
De titel is een mondvol voor deze mondvullende wijn van 100% Chardonnay. Neem hem in je mond en proef. Eén keer is niet genoeg, vanwege de meerdere smaken die er te ontdekken zijn. Deze Saint-..
€ 25,95
Excl. BTW: € 21,45
Aantal:
Geyerhof Hoher Rain Grüner Veltliner
Dit wijnhuis uit het Kremstal produceert biodynamisch, wat betekent dat ze alle handelingen plannen en uitvoeren aan de hand van de maankalender. In feite is dit een hele oude manier van landbouw b..
€ 15,95
Excl. BTW: € 13,18
Aantal:
Kreydenweiss Lerchenberg Pinot Gris
De Elzas is een regio in het uiterste noordoosten van Frankrijk met veel Duitse invloeden, bijvoorbeeld op gastronomisch gebied. De naam van deze wijn klinkt ook behoorlijk Duits. Meneer Kreydenwei..
€ 21,50
Excl. BTW: € 17,77
Aantal:
Le Mire Bianco
Een Toscaanse witte wijn. Jarenlang mochten er geen uitheemse druiven worden gebruikt in dit wijngebied. Totdat de SuperTuscans opkwamen. Deze wijn zit aan de andere kant van het spectrum. Prima ba..
€ 7,25
Excl. BTW: € 5,99
Aantal:
Michel & Eve Rey Macon Vergissson
In het zuiden van de Bourgogne vind je witte wijnen die van chardonnay zijn gemaakt. Als deze wijn in je glas glijdt, cirkelt de geur van vanille al naar boven. Deze geur ontstaat door rijping op F..
€ 15,50
Excl. BTW: € 12,81
Aantal:
Novelli Cantini Pecorino
Deze wijn is een goed voorbeeld van wat Italië zo leuk maakt als wijnland. Pecorino? Ja, er is een druif die zo heet, maar niet zo smaakt. Ze verbouwen hem in Umbrië. Het mooie aan Italië is dat he..
€ 16,75
Excl. BTW: € 13,84
Aantal:
Proefgoed Wijnen © 2012