Proefgoed Template Mobiele Wijnbar Proefgoed kop Beurs wijnbar Zakelijk wijnbar Glazen leeg Zijkant bar Julianapark totaal

Mobiele Wijnbar

De mobiele wijnbar is een CitroĆ«n HY uit 1972 die als wijnbar direct sfeer brengt op uw feest of evenement. We bieden een selectie aan van verfijnde en elegante wijnen, begeleid door de deskundigheid van fijnproever en vinoloog Bart Ooijevaar. Voor de kwaliteitswijnen, de glazen en hapjes wordt gezorgd.

Mobiele Wijnproeverij

In een zonnige setting buiten op een grasveld of een sfeervolle binnen locatie met de Mobiele Wijnbar komt u meteen in de verleiding om wijn te gaan proeven. De klep gaat open de bar draait eruit. Glazen en wijnen worden op de bar gezet. Als gast komt u langs om verschillende wijnen in een eigen proefroute te volgen. Per wijn krijgt u een enthousiaste uiteg, hoe kwaliteit, smaak en andere belangrijke factoren in wijn tot stand komen.

Na de uitleg kunt u op het terras of aan de bar genieten van de verschillende karakteristieke wijnen. Het beste komt de wijn tot zijn recht met de meegebrachte bijpassende delicatessen.

Mobiele Wijnbar per glas of toost met Champagne

Voor een bijzonder moment kiest u ook een bijzondere bar om uw evenement of bruiloft een extra feestelijk tintje te geven. Met de Mobiele Wijnbar heeft u direct een aangename stijlvolle bourgondische sfeer. In deze sfeer bieden we uw gasten een selectie aan Champagnes, witte, rose en rode wijnen aan. Glaswerk, terras en parsols worden allemaal meegenomen zodat u in een keer een complete wijnbar heeft staan op eigen locatie.

Mobiele Wijnbar te huur voor beurs of promotie

Deze bijzondere auto zorgt voor heel veel aandacht en is dan ook een echte publieksmagneet. Veel mensen komen even bij de bar kijken om een foto te maken van deze unieke gerestaureerde Citroƫn HY. De bar is te huur als beursstand of aankleding van uw promotieevenement.

Kijk op voor meer foto en film op www.mobielewijnbar.nl of like ons op facebook

Mail naar info@mobielewijnbar.nl voor de mogelijkheden.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Proefgoed Wijnen Ā© 2012